Formula 1

Kimi Räikkösen paikan Ferrarilla vienyt Charles Leclerc herkistyi – kiitti traagisesti kuolleita isäänsä ja lapsuudenystäväänsä

Julkaistu:

F1
Charles Leclerc nousee Ferrarin kisakuskiksi kaudella 2019.
Ferrari tiedotti tiistaina, että Charles Leclerc, 20, on Sebastian Vettelin tallitoveri italialaistallissa kaudella 2019.

Nuori monacolainen vie Kimi Räikkösen paikan. Suomalaiskuski siirtyy Leclercin tilalle Sauberille.

Leclerc oli Ferrari-sopimuksensa varmistuttua ikionnellinen.

– Unelmat toteutuvat. Ajan Ferrarilla kauden 2019. Tulen ikuisesti olemaan kiitollinen tallille tästä tilaisuudessa. Kiitos Nicolas Todtille (Leclercin agentti), joka on tukenut minua vuodesta 2011 lähtien, Leclerc twiittasi.
Leclerc myös herkistyi kirjoittaessaan kiitoksia perheelleen. Hän muisti kahta traagisesti poismennyttä läheistään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Isä ei ole enää tässä maailmassa, mutta olen hänelle velkaa kaiken. Jules (Bianchi), kiitos kaikesta, mitä opetit minulle. Emme ikinä unohda sinua. Kiitos kaikille minua tukeneille ja kaikille, jotka uskoivat minuun. Teen entistä enemmän töitä sen eteen, että voitte olla minusta ylpeitä, Leclerc kirjoitti.

Leclercin Herve-isä kuoli viime vuonna. Vaikeasta sairaudesta kärsinyt Herve Leclerc oli kuollessaan vain 54-vuotias.

Leclercin lapsuudenystävä Jules Bianchi oli F1-kuski. Hän loukkaantui vakavasti Japanin kisassa vuonna 2014. Vammat veivät Bianchin hengen heinäkuussa 2015. Hän oli kuollessaan 25-vuotias.

LUE LISÄÄ: Kimi Räikkösen korvaajaehdokas Charles Leclerc on kokenut elämässään kovia – tällainen hänen matkansa kohti Ferraria on ollut

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt