Formula 1

Tuleeko Räikkösestä Sauberin osaomistaja? Näin vastaa Kimin asiainhoitaja

Julkaistu:

formula 1
Mika Salo ennusteli Kimi Räikkösen hyppäävän Sauberin omistajaksi ISTV:ssä viime viikolla.
Kimi Räikkösen paluu Sauberin riveihin on herättänyt keskustelua siitä, ryhtyykö hän osana kahden vuoden kuskisopimustaan myös sveitsiläistallin osaomistajaksi.

Sauberin tiedotteessa asiaan ei oteta varsinaisesti kantaa, mutta rivien välistä voi tulkita, että asia on voinut olla esillä neuvottelupöydässä.

Lue lisää: Kimi Räikkönen on tienannut ajamalla satojen miljoonien omaisuuden – tähän kaikkeen hän on rahansa käyttänyt

Sauberin toimitusjohtajan Frederic Vasseurin lausunnossa annetaan ymmärtää, että Räikkösen pesti hyödyttää sveitsiläisiä niin radalla kuin sen ulkopuolella.

– Kimi Räikkösen kiinnitys kuskiksemme on tärkeää koko Sauberin F1-projektille nyt ja tulevaisuudessa. Kimin kiistämättömät lahjat yhdistettynä hänen kokemukseensa ei näy ainoastaan automme vauhdissa, vaan myös koko tallin kasvussa ja kehityksessä. Kasassa on vakaa perusta kaudelle 2019, Vasseur totesi tallin tiedotteessa.
Entinen F1-kuski Mika Salo totesi ISTV:n F1-lähetyksessä viime perjantaina, että osaomistus Sauberista olisi looginen veto Räikköseltä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Sauber sopisi Kimille hyvin: asuu naapurissa (Sveitsissä) ja oli Kimin ensimmäinen F1-talli. Ajaa siinä vuoden kaksi. Ottaa Sauberista vielä osaomistuksen ja siirtyy sinne johdon puolelle pikku hiljaa. Olisi hieno juttu Sauberille, ja myös Kimille hieno tapa lopettaa, Salo sanoi.

KATSO LISÄÄ: Näin Mika Salo otti kantaa Räikkösen Sauber-kuvioon ISTV:ssä viime viikolla

Räikkösen asiainhoitaja Sami Visa kertoi tiistaina iltapäivällä, että suomalaistähti taustajoukkoineen oli juuri lähdössä kohti Singaporea.

– Tällä hetkellä Kimillä ei ole muuta kommentoitavaa kuin se, mikä on jo tullut esille. Ajetaan nyt ensin tämä kausi loppuun, Visa sanoi.

– Kimi on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Sauberilla ajamisesta. Hän ei ole tallin osakas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt