Formula 1

Kimi Räikkösestä elonmerkki kesken huhumyllyn – julkaisi ainutlaatuisia kuvia lapsuudestaan: ”Löysin perhealbumista”

Julkaistu:

Formula 1
Kimi Räikkönen, 38, julkaisi Instagramissa kuvia ajouransa alusta.
Spekulaatio Kimi Räikkösen uran jatkosta on käynyt viime päivät erityisen kuumana.

Räikkösen on arveltu joutuvan jättämään Ferrarin tämän kauden päätteeksi. Hänen paikalleen Ferrarin toiseksi kuljettajaksi on eri lähteiden mukaan vahvimmin tyrkyllä nyt Sauber-tallissa ajava Charles Leclerc.

Räikkönen itse ei ole juuri kommentoinut tulevaisuuttaan. Sen sijaan hän on pysähtynyt ainakin hetkeksi pohtimaan menneisyyttään.

Suomalaiskuljettaja julkaisi Instagram-tilillään kaksi nostalgista kuvaa. Niissä vaaleatukkainen pikkupoika on päässyt seuraamaan kartingajoa – ensi kertaa elämässään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Löysin nämä perheen albumista. Ensimmäinen käyntini kilparadalla, Vihdissä Suomessa, Räikkönen kirjoitti kuvien saatteeksi.

Toisessa kuvassa pikku-Kimi istuu aidalla seuraamassa ajamista äitinsä Paulan ja isänsä Matin kanssa. Toisessa kuvassa hän on päässyt katsomaan ja koskemaan autoa lähietäisyydeltä.
Räikkösen julkaisi keräsi puolessa tunnissa yli 25 000 tykkäystä Instagramin käyttäjiltä. Monet kuvaa kommentoineista huomauttivat, että lapsuusaikojen Kimi on huomattavan samannäköinen kuin Räikkösten kolmivuotias Robin-poika.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt