Kimi Räikkösen kommentti sai yleisön räjähtämään nauruun – ”Sitä ei varmaan voi palauttaa”

Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen -kirja julkaistiin torstaina.

Finlandia-palkittu Kari Hotakainen (oik.) kirjoitti kirjan Kimi Räikkösestä.

16.8.2018 16:22

Kimi Räikkösellä ja kirjailija Kari Hotakaisella riitti kiireitä torstaina. Aamupäivällä kaksikko esiintyi medialle järjestetyssä kirjanjulkistustilaisuudessa Helsingissä.

Sen jälkeen ohjelmassa oli yleisötapahtuma Kampin kauppakeskuksessa, jonne oli saapunut runsaasti faneja.

Räikkönen esiintyi pitkin päivää poikkeuksellisen rentona ja puheliaana. Hän kertoi toimittaja Mervi Kallion juontamissa tilaisuuksissa varsin innokkaasti teoksesta ja sen synnystä.

Räikkönen kertoi, ettei kuitenkaan itse ole varsinaisia lukumiehiä eikä ole ehtinyt edes lukea vielä kirjaansa kokonaan.

Kimi Räikkönen houkutteli Kampin kauppakeskukseen paljon yleisöä.

Yleisötilaisuuden päätteeksi Räikkönen kiitteli teoksen hankkineita lukijoita.

– Hauska nähdä, että ihmisiä on tullut paikalle ja heitä kiinnostaa. Toivottavasti ne, jotka ostavat tai lukevat kirjan myös tykkäävät siitä.

Loppukaneetti oli taattua Kimiä.

– Sitä ei varmaan voi palauttaa.. Tai voi varmaan, mutta rahoja ei saa takaisin, Räikkönen totesi ja sai yleisön purskahtamaan nauruun.

Palautusvyörystä ei ainakaan ensituntuman perusteella pitäisi olla vaaraa, sillä kirja on kerännyt muun muassa sosiaalisessa mediassa heti vuolasta ylistystä.

Teos tuli myyntiin torstaiaamuna kello 10. Helsingin Kampin kauppakeskuksen Suomalaisen Kirjakaupan eteen oli saapunut jonottamaan satoja ihmisiä. Jopa satojen metrien mittainen jono ulottui aina ulos Narinkkatorille asti.

Liikkeestä arvioidaan, että ensimmäisten reilun neljän myyntitunnin aikana Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjaa myytiin noin tuhat kappaletta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?