Formula 1

Tunnettu F1-toimittaja saattoi paljastaa Kimi Räikkösen jatkon – vihje Ferrari-sopimuksesta: ”Tiedättekö mitä tarkoitan?”

Julkaistu:

F1
Spekulaatiot Kimi Räikkösen jatkosta Ferrarilla vahvistuvat.
Red Bull ilmoitti perjantaina, että energiajuomatallin kuski Daniel Ricciardo, 29, jättää tallin kauden päätteeksi. Ricciardo siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Renault’n rattiin.

Ricciardon siirto muuttaa asetelmia F1-sarjan ensi kauden tallipaikkapelissä.

Ferrarin hovitoimittajaksi tituleerattu Leo Turrini pohtii blogitekstissään sitä, miksi hän pitää Ricciardon ratkaisua viisaana. Suomalaisittain Turrinin julkaiseman tekstin loppu herättää kysymyksiä.

Turrini aloittaa kirjoituksensa sillä, että hänen mielestään ”Ricciardo saa hollantilaisen apinan hartioiltaan pois”, kun hän siirtyy Renault’n puikkoihin ensi kaudeksi. Hollantilaisella apinalla hän viittaa Max Verstappeniin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mielestäni on vain vaikea olla tallissa, joka tukee voimakkaasti tallitoveriasi, Turrini kirjoittaa.

Turrinin mielestä Ricciardon ratkaisun viisautta kuvastaa toinenkin asia.


– Red Bull olisi halunnut sitoa Ricciardon pitkäksi ajaksi, mutta Renault’lla sellaiseen ei ole tarvetta. Ja noin 12 kuukauden kuluttua Valtteri Bottaksen sopimus päättyy Mercedeksellä. Ja Ferrarilla päättyy tuolloin jonkun toisen sopimus. Ymmärrättekö, mitä tarkoitan?

Viimeisellä lauseellaan Turrini viittaa mitä ilmeisimmin Kimi Räikkösen mahdolliseen, ensi kauden kattavaan jatkosopimukseen. Ferrarin toisella kuskilla Sebastian Vettelillä on nimittäin kolmevuotinen sopimus, joka päättyy vasta vuonna 2020.

Turrini on ollut viime vuosina toistuvasti oikeassa Ferrarin sopimusuutisista. Esimerkiksi vuonna 2016 Ferrari julkisti heinäkuun alussa 38-vuotiaan Räikkösen jatkosopimuksen sen jälkeen, kun Turrini oli asiasta kertonut.

Viime kaudella Räikkösen jatkosopimus ilmoitettiin Belgian GP:n alla 22. elokuuta.

Räikkösen asemia jatkosopimuksen kannalta parantavat hänen viimeaikaiset suorituksensa. Suomalainen on ajanut palkintokorokkeelle viidessä perättäisessä kisassa.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt