Formula 1

Daniel Ricciardon jatkosopimus viritellään kesätauolla julkaisukuntoon

Julkaistu:

formula 1
Huippupestiä kärkkynyt formula 1 -kuljettaja Daniel Ricciardo ilmoittaa jatkosuunnitelmistaan ennen MM-sarjan seuraavaa kilpailua, joka ajetaan Belgian Spassa 26. elokuuta.
Daniel Ricciardon piti kertoa jatkosopimuksesta ennen torstaina alkavaa kesätaukoa, mutta neuvottelut jatkosopimuksesta ovat viivästyneet.

Ricciardo on havitellut suomalaiskuljettajien penkkiä Mercedeksellä ja Ferrarilla, mutta ura on jatkumassa edelleen Red Bullin palveluksessa. Talli vihjaili jo kesäkuun lopulla, että sopimus alkaa olla valmis.

– Sopimus valmistuu varmasti Span kilpailuun mennessä, mutten tiedä, julkistetaanko se kesätauon aikana vai vasta Spassa, Ricciardo kertoo Autosportin haastattelussa.

– Kaikki on kunnossa, mutta sopimuksessa on siellä täällä pientä viilaamista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ricciardon rämäpäätallitoveri Max Verstappen teki Red Bullin kanssa pönäkän jatkosopimuksen viime vuoden lopulla. Ricciardon sopimusneuvottelut alkoivat edetä vasta, kun Mercedes- ja Ferrari-haaveet alkoivat paljastua epärealistisiksi.

Ricciardo on voittanut nykyisen tallinsa palveluksessa seitsemän kilpailua, joista kuluvalla kaudella kaksi. Varikkohuhujen mukaan hän touhuaa Red Bullin kanssa jatkosopimusta kahdesta seuraavasta kaudesta.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt