Formula 1

Robert Kubicalta kova paljastus: sopimus Ferrarin kanssa oli allekirjoitettu ennen vakavaa onnettomuutta

Julkaistu:

f1
Robert Kubican tulevaisuus näytti valoisalta ennen vuonna 2011 sattunutta rallionnettomuutta.
Entinen F1-tähti Robert Kubica loukkaantui vakavasti vuonna 2011 ajettuaan ulos Ronde di Andera -rallissa.

Kubica sai rallionnettomuudessa pysyviä vammoja käteensä, joiden takia hän joutui pysyttelemään poissa F1-auton ratista aina tähän kauteen saakka.

Kubica on viimein palannut formulavarikolle Williamsin testikuljettajana, mutta kisakuskin paikkaa puolalaiselle ei ole paluun jälkeen auennut.

Ennen loukkaantumistaan Kubica oli yksi formula ykkösten parhaista kuljettajista, jolle ennakoitiin menestyksekästä tulevaisuutta autourheilun kuninkuusluokassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensin BMW Sauberilla ja myöhemmin Renault’lla lupaavasti ajaneen Kubican huhuttiin siirtyvän kaudeksi 2011 italialaiselle Ferrarille, mutta sopimusta ei ikinä vahvistettu.

Nyt Kubica kuitenkin paljasti Formula 1:n virallisessa podcastissa, että hän oli tehnyt Ferrarin kanssa sopimuksen ennen kohtalokasta rallionnettomuuttaan.

Puolalaiskuski sanoi, ettei juurikaan edes harmitellut asiaa heti onnettomuuden jälkeen, koska kaikki hänen energiansa kuluivat leikkauksista ja vammoista kuntoutumiseen.

Myöhemmin Kubica on kuitenkin tuskaillut ajatusta, että ilman onnettomuuttaan hän olisi ajanut F1-sarjaa legendaarisella Ferrarilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ensimmäinen tavoitteeni oli päästä formula ykkösiin. Toinen tavoitteeni oli vakiinnuttaa paikkani kuninkuusluokassa. Kolmanneksi halusin voittaa maailmanmestaruuden tai päästä Ferrarille, Kubica sanoi.

Toivuttuaan onnettomuudestaan Kubica kilpaili pääasiassa rallin MM-sarjassa ennen paluutaan F1-varikolle.

Lähde: Autosport.com

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt