Formula 1

Sebastian Vettel jäi Daniel Ricciardon jalkoihin Red Bullilla 2014 – näin hän vastasi kuumiin huhuihin

Julkaistu:

formula 1
Sebastian Vettel yritti lyödä leikiksi Daniel Ricciardo -huhut. Tallikavereina 2014 Ricciardo oli Vetteliä nopeampi.
Ferrarin ykköskuski Sebastian Vettel löi leikiksi, kun häneltä tivattiin mielipidettä siitä, onko Daniel Ricciardo nousemassa hänen tallikaverikseen ensi kaudelle.

F1-piirien kuumin puheenaihe viime päivinä on ollut se, että Ricciardo, 28, hyppäisi italialaistalliin kauden jälkeen monivuotisella sopimuksella Kimi Räikkösen tilalle. Asiasta kertoi maailman vanhin urheilulehti La Gazzetta dello Sport keskiviikkona.

Vettel ja Ricciardo ajoivat yhdessä kauden 2014 Red Bullilla. Silloin Ricciardo oli tallikaveriaan nopeampi. Sen jälkeen Vettel hyppäsi Ferrarille ja Ricciardo jatkoi uraansa Red Bullilla.

Kun Vetteliltä kysyttiin asiasta Bakussa, hän vastasi Gazzettan mukaan näin:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mitenkö kokisin Ricciardon tallikaverina? Ei ole minun asioitani. Kysehän on vain pienestä paperinpalasta, johon pistetään nimi. Enkä pysty auttamaan siinä, Vettel löi leikiksi ja jatkoi sitten vakavammin:

– Tämä ei ole minun asioitani. Ajoimme samassa tallissa yhden kauden, ja se vuosi ei ollut helppo minulle. Ricciardolla on nyt vauhti päällä, hän voitti Kiinassakin.

Vettel sijoittui kaudella 2014 MM-sarjassa viidenneksi, kun hänellä oli luotettavuusongelmia Red Bullin auton ratissa. Ricciardo oli silloin kauden kolmas ja voitti myös nuorelle nousevalle kuskille jaettavan Lorenzo Bandini -taistelijapalkinnon. Maailmanmestaruus meni 2014 Lewis Hamiltonille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt