Formula 1

Räikkönen julkaisi hellyttävän kuvan pikkufanin kanssa – ”Hymyilikö Kimi juuri?”

Julkaistu:

F1
Kimi Räikkönen sai tukea pieneltä fanilta Kiinassa.
Ferrari-kuski Kimi Räikkönen joutui kovan arvostelun kohteeksi Bahrainin GP:n jälkeen, kun Räikkösen väitettiin suhtautuneen välinpitämättömästi mekaanikko Francesco Cigarinin kohtaloon.

Räikköselle näytettiin kisan aikana varikolla vihreää valoa, ennen kuin takarengas oli saatu kiinnitettyä. Hänen autonsa rengas murskasi Cigarinin jalan.

Myöhemmin kuitenkin kerrottiin, että Räikkönen soitti mekaanikolle Manamassa sijaitsevaan sairaalaan ja kysyi hänen vointiaan operaation jälkeen.

Nyt Räikkönen on saanut aivan toisenlaista huomiota väläyteltyään pehmeää puoltaan. ”Jäämies” julkaisi supersuositulla Instagram-tilillään maanantaina kuvan, jossa hän syleilee pientä poikaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Sain mahtavaa tukea tältä pikku kaverilta Kiinassa, hän kirjoitti kuvan yhteyteen.
Kuva sai tuhansia tykkäyksiä minuuttien sisällä. Fanit ihastelevat paitsi lämminhenkistä kuvaa, myös Kimi Räikkösen hymyä: suomalaiskuljettaja kun pysyttelee yleensä naama peruslukemilla.

– Hymyilikö Kimi Räikkönen juuri? Mahtavaa, yksi kommentoi.

– Kimin näkee hymyilevän vain silloin, kun hän on lasten kanssa, toinen kirjoitti.

Muistatko tämän?

Räikkönen on tullut aiemminkin tunnetuksi pienten fanien ystävänä.

Kun Räikkösen Espanjan GP päättyi viime kaudella keskeytykseen, Formula 1 -sarjan Twitter-tilillä julkaistiin kuva surun murtamasta pikkupojasta.

Poika koki kuitenkin melkoisen yllätyksen. Hän pääsi vierailemaan varikolle Ferrarin tiloihin ja sai tavata Räikkösen. F1-kisan tv-lähetyksessä näkyi, miten Räikkönen painoi oman lippiksensä nuoren fanin päähän.
Vuonna 2014 Räikkönen osoitti, että hänellä on aina aikaa nuorille faneille. Ferrari-asuun pukeutunut fani seurasi Räikköstä niin kauan, että tämä pysähtyi. Fani sai palkkioksi sinnikkyydestään iloisen tervehdyksen Räikköseltä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt