Formula 1

Kimi Räikkönen julisti olevansa ”mestarillinen” kuvaamaan selfieitä – sai kymmeniltä seuraajiltaan simppelin ohjeen

Julkaistu:

Formula 1
Kimi Räikkösen Instagramissa julkaisema selfie keräsi yli satatuhatta tykkäystä.
Kimi Räikkönen on ollut jo liki 20 vuoden ajan julkisuudessa. Sen sijaan sosiaalisessa mediassa hän on vasta tuore tuttavuus.

Räikkönen aloitti Instagramin valloituksen 28. joulukuuta, ja sen jälkeen hän on ladannut tililleen seitsemän julkaisua. ”Jäämiehen” suosio on ollut melkoista, sillä parissa viikossa tilille on kertynyt yli 350 000 seuraajaa.

Räikkönen julkaisi tilillään torstaina selfien. Kuvan saatetekstinä oli:

– Nyt olen mestarillinen tässä selfie-jutussakin.
Kuva oli kerännyt perjantaipäivään mennessä vuorokaudessa yli 125 000 tykkäystä. Räikkösen selfietä oli myös kommentoinut yli 2000 henkilöä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aivan kaikki heistä eivät pitäneet selfietä Räikkösen itsensä tapaan ”mestarillisena”. Useissa kymmenissä viesteissä Räikköselle annettiin yksinkertainen neuvo: katso selfietä ottaessasi kameraan.

– Neuvoni: yritä aina katsoa kameraan sen sijaan, että katsoisit matkapuhelimesi näyttöön. Kun hallitset sen mestarillisesti, niin tuhannet ihmiset kokevat, että katsot suoraan heidän silmiinsä, eräs kommentoija kirjoitti.

Räikkönen sai kuvansa kommenteissa myös paljon ylistystä sekä ihmettelyä siitä, että hän liittyi Instagramiin.

Kimi liittyi, Lewis lähti

Räikkönen avasi tilinsä samoihin aikoihin, kun toinen F1-mestari sulki omansa. Lewis Hamilton poisti sosiaalisen median tilinsä joulun jälkeen syntyneen kohun seurauksena.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hamilton sai rutkasti kritiikkiä niskaansa tölvittyään siskonsa pientä poikaa julkaisemallaan videolla.

– En olisi ikinä uskonut, että näen sen päivän, jolloin Kimillä on enemmän julkaisuja somessa kuin Lewis Hamiltonilla, yksi kommentoija kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt