Formula 1

Tapaaminen keittiössä muutti Lewis Hamiltonin tilanteen – ”Aika paska työympäristö, eikö?”

Julkaistu:

formula 1
Lewis Hamiltonin ja Toto Wolffin palaveri sai kuskin pysymään tallissa.
Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin huonot välit eivät olleet salaisuus kaksikon viimeisinä vuosina Mercedeksen F1-tallissa. Etenkin kausina 2015 ja 2016 kuohui. Kun kaksikko törmäili kahteen otteeseen kauden 2016 alussa, oli tilanne räjähdysherkkä. Tiukka tilanne jatkui kauden päätöskilpailuun saakka, jossa kilpailua johtanut Hamilton hidasteli tahallaan yrittääkseen auttaa muita kilpailijoita ohittamaan Rosberg.

Rosberg lopetti mestaruutensa varmistuttua, mutta Hamilton ei silti ollut tyytyväinen tilanteeseensa tallissa. Mersu-pomo Toto Wolff oli uhkaillut kuskejaan hyllytyksellä kesken kauden 2016 keskinäisen törmäilyn ja muun törttöilyn vuoksi. Hamilton kertoi Autosport-lehdelle, että vasta tapaaminen Wolffin kanssa alkuvuodesta muutti hänen tilanteensa tallissa.

– Jos olet töissä toimistolla, eikä pomo halua sinua sinne, niin se on aika paska työympäristö, eikö? Haluat olla siellä, mutta samaan aikaan et, Hamilton sanoi.

Hamilton vieraili kauden alla Wolffin kotona Englannissa Oxfordshiressa puhumassa asioita läpi. Edessä oli kova mestaruustaistelu Ferrarin Sebastian Vetteliä vastaan. Kaksikko puhdisti ilmaa Wolffin keittiössä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se tapaaminen oli todella tärkeä. Asiat palautettiin aloilleen, joten kun palasin niin kaikki tiesivät minun antavan kaikkeni. Kaikki antoivat taas vähän ylimääräistä panosta.

– Pieninkin negatiivisuus voi haitata työskentelyä, joten se (tapaaminen) ikään kuin puhdisti koko suhteen. Se käynnisti homman uudelleen vankalta, jo olemassa olleelta pohjalta, jota olimme rakentaneet vuosien ajan.

Hamiltonin kausi 2017 oli täysosuma. Hän voitti uransa neljännen maailmanmestaruuden, kolmantensa Mercedeksellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt