Formula 1

Räikkönen liittyi someen – vain Vettel uupuu F1-kuskeista: ”En syytä ketään, jos he haluavat jatkuvasti puhua itsestään”

Julkaistu:

formula 1
Sebastian Vettel on ainoa F1-kuljettaja, joka ei käytä sosiaalista mediaa.
Formula ykkösiä seuraava maailma yllättyi perinpohjaisesti torstaina, kun Kimi Räikkönen liittyi Instagramiin.

Oikealta nimeltään Kimi-Matias Räikkönen rekisteröityi palveluun tunnuksella kimimatiasraikkonen. Aiemmin sosiaalisesta mediasta kaukana pysytellyt Räikkönen sai pikatahdilla yli 200 000 seuraajaa.

Räikkösen, 38, saavuttua Instagramiin on formula ykkösten MM-sarjassa enää yksi kuljettaja, joka ei ole sosiaalisen median palveluissa lainkaan.
Hän on Räikkösen tallikaveri, yksityisyydestään tarkka nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vettel, 30, antoi aiemmin tänä vuonna haastattelun kotimaansa Saksan televisiokanavalle RTL:lle, jossa kertoi syitä somen välttämiselle.

– En yksinkertaisesti ymmärrä, miksi kenenkään tarvitsisi jatkuvasti kertoa kaikille mitä teet, missä olet ja kenen kanssa olet. Minulla ei vain ole tätä tarvetta, mutta samanaikaisesti en syytä ketään, jos he haluavat jatkuvasti puhua itsestään, Vettel sanoi kesäkuussa.

Ferrarin tähtikuljettaja törmää toki välillisesti elämässään jatkuvasti someen, kun hän törmää faneihinsa.

Saksalainen ihmettelee syvästi 2010-luvun kulttuuria, joissa monille tuntuu olevan jopa tärkeämpää näyttää hyvältä sosiaalisessa mediassa ja luoda kiiltokuvaa itsestään, mikä saattaa jäädä jopa aitojen ihmiskohtaamisten ja tilanteiden elämisen varjoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ihmiset tulevat ja kysyvät että voidaanko ottaa kuva – ja yhtäkkiä he ovat taas kadonneet, Vettel sanoi kokemuksistaan.

– Minun täytyy myöntää, että itse saan paljon enemmän irti jonkun kättelemisestä ja yhteisen kokemuksen jakamisesta eli toisen tapaamisesta, Vettel sanoi RTL:lle.

Saksalainen sanoi joskus kysyvänsä ihmisiltä, mitä he aikovat tehdä ottamallaan kuvalla. Jotkut eivät osaa vastata, yksi henkilö oli sanonut Vettelille näyttävänsä sen ystävilleen, muuten kaverit eivät usko hänen tavanneen Vetteliä.

– Vastasin, että ”et voi olla luotettava ystävä, jos he eivät usko sinua!”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt