Saksalaislehdeltä kova väite: Kahteen F1-talliin uusi kuski jo Unkarin kisaan?

Julkaistu:

Formula 1
Ajaako rallimestarin poika Carlos Sainz ensi sunnuntaina viimeisen F1-kisansa Red Bullin kakkostallin Toro Rosson autolla?
Saksalaislehti Auto Bild Motorsport väittää, että Carlos Sainz saattaa ajaa Renault’n toista autoa Jolyon Palmerin paikalla jo kahden viikon kuluttua Unkarin osakilpailussa.

Red Bull on tiettävästi valmis luopumaan Sainzista. Espanjalaiskuljettaja on jo aiemmin julkisesti ilmoittanut haluavansa lähteä Toro Rossolta ja kritisoinut muutenkin Red Bullin toimintaa. Red Bullin F1-pomojen ja Sainzin leirin välit ovat viilentyneet selvästi.

Sainz ei enää kuulu Red Bullin tulevaisuuden suunnitelmiin. Hänellä on kuitenkin voimassa oleva sopimus vielä myös ensi kaudesta.

Gasly ottaa Sainzin paikan?

Saksalaislehden mukaan Renault olisi valmis maksamaan Red Bullille Sainzin sopimuksen purkamisesta ehkä jopa noin seitsemän miljoonaa euroa. Se kuulostaa aika suurelta summalta.

Ykkösehdokas Sainzin paikalle Toro Rosson rattiin on Red Bullin 21-vuotias ranskalaissuojatti Pierre Gasly. Viime vuonna GP2-mestaruuden voittanut Gasly on ajanut tällä kaudella Japanin Super Formula -sarjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt