Kolme suomalaispelaajaa osui jättipottiin F1-veikkauksessa – rahat takaisin yli 63000-kertaisena!

Supertriplan kerroin nousi peräti 63 467,60:een, Veikkaus tiedottaa.

Azerbaidzhanin gp:n voittajakolmikko Valtteri Bottas (vas.), Daniel Ricciardo (kes.), Lance Stroll (oik.)

Azerbaidzhanin osakilpailun palkintopallilla nähtiin sunnuntaina yllätyskolmikko. Yllätyksenä se tuli myös suomalaisille vedonlyöjille.

Maaliintulojärjestys kolmen ensimmäisen kuljettajan osalta oli Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas ja Lance Stroll.

Veikkauksella oli pelattavissa Supertripla, jossa veikataan kolmen parhaan kuljettajan järjestys. Stroll kuului kategoriaan ”muut kuljettajat” esimerkiksi Bottaksesta ja Ricciardosta poiketen.

Kerroin nousi huimaksi ja oli 63 467,60. Kyseisen pelin vaihto oli noin 54 000.

– Kolme pelaajaa oli osunut veikkauksissaan oikeaan. Kaikilla oli ollut 20 sentin panos, jolloin jokaisen voittosumma on 12 639 euroa, Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti kertoi IS:lle.

Kertoimen suuruudesta kertoo se, että esimerkiksi edellisellä kerralla Kanadan osakilpailussa saman pelimuodon kerroin oli 92,06. Tuolloin voittajakolmikko oli Lewis Hamilton, Bottas ja Ricciardo.

– Kyseessä on tämän vuoden selkeästi suurin kerroin, koska tällä kaudella kolmen kärjessä ovat olleet hyvin pitkälti samat kuljettajat. Poikkeuksellisen suuri kerroin Supertriplan historiassa tämä ei kuitenkaan ole, sillä aiemmin on ollut korkeampiakin kertoimia.

– Mikäli tulee oikein harvinainen tulos, joskus täysosumaa ei saa kiinni kukaan. Nyt oli kolme. Se kertoo siitä, että vaikea tuo rivi oli, Talaslahti sanoi.

Klo 11.05: Otsikkoa muokattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?