Formula 1

Epäonninen Max Verstappen kävi todella kuumana – avautui kovasanaisesti

Julkaistu:

Formula 1
Max Verstappen oli erittäin pettynyt Kanadan GP:n jälkeen.
Red Bullin nuori tähtikuljettaja Max Verstappen vaatii jo 19-vuotiaana paljon. Hän kävi sunnuntaina kuumana, kun hänen autonsa hyytyi radan varteen kakkospaikalta kisan 11. kierroksella.

– Alan vähän kyllästyä tähän. Lataan itseni joka viikonloppuun uudestaan nollasta, mutta viime aikoina on tapahtunut kaikennäköistä, Verstappen puhisi tv-kameroille.

Keskeytys oli Verstappenille kauden kolmas. Kiinassa hajosivat jarrut, Espanjassa hän oli mukana lähtökolarissa Kimi Räikkösen kanssa. Kaksi viikkoa sitten hän raivostui Monacossa, kun tallitoveri Daniel Ricciardo nousi edelle varikkokäynneillä.

– En nauti tästä tällä hetkellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Verstappen oli saanut Kanadan GP:hen todella hyvän alun. Hän nousi startissa viidennestä lähtöruudusta toiseksi Lewis Hamiltonin kantaan.

– Startti oli loistava. Luullakseni se oli Red Bullin historian paras lähtö. Lopulta jäin kuitenkin tyhjin käsin, mikä oli todella hanurista. Olisin voinut olla toinen. Tai kolmas, jos asiat olisivat menneet kannaltani vähän huonommin, Verstappen sanoi Motorsport.comin mukaan hollantilaiskanava Ziggo Sportille.

Hollantilais-belgialaisen saumat menestyä kisassa näyttivät hyviltä auton hyytymiseen asti. Verstappen ja tallipomo Christian Horner uskoivat, että Valtteri Bottas olisi pysynyt takana.

– Olin toisena. Tiesin, ettei auto ollut tarpeeksi hyvä sille sijalle, mutta tänään (sunnuntaina) olisimme voineet pitää siitä kiinni, kun ottaa huomioon, miten vaikeaa on ohittaa, Verstappen sanoi.

F1-kausi jatkuu vajaan kahden viikon kuluttua Azerbaidzhanissa. Bakun katuradalla ajetaan toista kertaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Verstappenin odotukset kisaviikonloppuun eivät ole erityisen korkealla.

– Minua ei juuri kiinnosta. Koko kausi on jo ollut kaikin puolin paska.