Formula 1

Mercedeksen F1-pomo kommentoi Valtteri Bottaksen tilannetta – ”Se ei koskaan tunnu hyvältä”

Julkaistu:

Formula 1
Mercedeksen tallipomo Toto Wolff ei ole kovin luottavaisella mielellä ennen ensi viikonloppuna Sotshissa ajettavaa Venäjän F1-kisaa.
Mercedeksellä ei ole enää ylivoimaista F1-autoa. Sebastian Vettel on voittanut Ferrarilla kaksi kauden kolmesta ensimmäisestä osakilpailusta ja johtaa kuljettajien MM-sarjaa.

Valmistajien sarjassa Ferrari on nyt kärjessä, kolmen pisteen erolla Mercedekseen.

– Häviäminen tekee kipeää. Voitosta saa nyt kuitenkin tuplasti enemmän iloa, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi sveitsiläisen Blick-lehden mukaan.

Mercedes ei ole saanut Pirellin tämänvuotisia renkaita toimimaan niin hyvin kuin päävastustaja Ferrari.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Meidän kolme vuotta kestänyt dominointi on päättynyt. Se ei kuitenkaan aina ollut hyvä asia formula ykkösille. Siksi monet fanit voivat nyt iloita hienosta MM-sarjasta, Wolff tuumi.

”Lewis on vahvempi”

Wolff palasi myös toissa viikonloppuna ajetun Bahrainin kisan tapahtumiin ja Valtteri Bottakselle annettuihin tallimääräyksiin. Suomalaiskuljettaja joutui päästämään tallikaverinsa Lewis Hamiltonin ohi.

– Se ei koskaan tunnu hyvältä. Jouduimme kysymään, haluammeko hävitä kisan vai jatkaa yliurheilullista toimintaa, Wolff mietti.

– Valtterilla ei ollut pitoa renkaissa, joten meidän piti siirtää Lewis edelle. Hän on myös (Bottasta) vahvempi kisapituutta ajettaessa, mutta varikkorangaistuksesta oli liian paljon haittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mercedeksellä ollaan kuitenkin tyytyväisiä siihen, että kaksikko Hamilton ja Bottas tulee paljon paremmin toimeen keskenään kuin aiemmin Hamilton ja Nico Rosberg.

– Aiemmin meidän piti kolmen vuoden ajan yrittää pitää Rosberg ja Hamilton kaukana toisistaan. Se ongelma on nyt poissa, Wolff sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt