F1-tähden valmentaja Angela Cullen puolustaa kritiikkiä saanutta Lewis Hamiltonia

Kuntovalmentaja otti kantaa Lewis Hamiltonin bilettämiseen.

Lewis Hamilton kuvattiin viime kesänä Lontoossa, kun hän oli juhlimassa Britannian F1-kisan voittoaan veljensä kanssa.

9.1.2017 21:38

Lewis Hamilton jäi päättyneellä kaudella toiseksi formula ykkösten MM-sarjassa. Mercedeksellä kilpaileva brittikuljettaja taipui mestaruustaistossa tallikaverilleen Nico Rosberille.

F1i.com-sivuston mukaan Hamilton on saanut toistuvasti kritiikkiä F1-kauden aikana kisojen välissä viettämästään jet set -elämäntyylistä. Esimerkiksi viime elokuussa brittikuljettaja kuvattiin Barbadoksella juhlimassa huippumalli Chanel Imanin kanssa.

Hamiltonin kuntovalmentajana työskentelevä Angela Cullen ei ymmärrä kritiikkiä, sillä hänen mielestään Hamilton on omistautunut työlleen.

Cullen on työskennellyt Hamiltonin kanssa kauden 2016 alusta lähtien.

– Vietin hänen kanssaan koko vuoden, ja me juhlimme ehkäpä neljä kertaa, uusiseelantilainen sanoi F1i.comille.

– Hän ei ole bilettäjä. Jos hänellä on kolmen viikon palautumisaika kisojen välillä, niin hän saattaa ottaa drinkin juhlistaakseen voittoa. Mutta jos hänellä on kisa seuraavana viikonloppuna, hän ei juo ollenkaan, Cullen jatkoi.

#F1:The Big Read: Angela Cullen - The Kiwi who looks after Formula 1 superstar Lewis Hamil… https://t.co/S4F0IN6Io5 pic.twitter.com/zCjopSs4l2— theUsher13 (@theJudge13Twts) December 17, 2016

Mikäli twiitti ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

Cullenin mukaan Hamilton ”hulluttelee välillä, muttei useammin kuin normaalit ihmiset”.

– Hän on hämmästyttävän lahjakas ja lajilleen omistautunut urheilija.

Lauantaina 32-vuotispäiviään viettänyt Hamilton valmistautuu tällä hetkellä Australiassa maaliskuun lopussa käynnistyvään kauteen. Viime päivinä brittikuljettaja on julkaissut Twitter-tilillään videoita ja kuvia, joissa hän on lumilautailemassa ja moottorikelkkailemassa.

Flat-out or nothing! These sleds are unstoppable! 🏔🙌🏾 @skidooofficial #skidoo #Freeride #ambassador 📽 X @thejonnyhynes pic.twitter.com/nOaVLbBGoE— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) January 9, 2017

Mikäli twiitti ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?