Formula 1

Uusi F1-väite Mercedeksen kuskisuunnitelmista

Julkaistu:

Formula 1
Spekulaatiot Mercedeksen F1-tallin kuljettajasuunnitelmista jatkuvat.
Mercedes haluaisi saada F1-uransa lopettaneen Nico Rosbergin paikalle Valtteri Bottaksen. Ranskalaislehti L´Equipen mukaan Williams voisi luopua Bottaksesta, jos Felipe Massa pyörtäisi lopettamispäätöksensä ja jatkaisi uraansa kokemattoman tulokaskuljettajan Lance Strollin tallikaverina.

Saksalaislehti Sport Bild puolestaan väittää, että Mercedes tarjoaa Rosbergin seuraajaehdokkaille vain yksivuotista sopimusta, koska kauden 2017 jälkeen kuskimarkkinoilla on paljon enemmän tarjontaa.

– Silloin muutamilla nimekkäillä kuljettajilla ei ole enää sopimusta, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi saksalaislehdelle.

Toki Mercedes varmasti haluaisi yksivuotiseenkin kuljettajasopimukseen option ainakin kaudesta 2018.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Esimerkiksi Sebastian Vettelin ja Kimi Räikkösen nykyiset sopimukset Ferrarin kanssa päättyvät ensi kauden jälkeen.

– Sellaista kuljettajaa kuin Vettel meidän täytyy aina harkita, Wolff sanoi.

Entisen F1-tähden Gerhard Bergerin mielestä Vettel saattaa hyvinkin lähteä Ferrarilta kauden 2017 jälkeen, jos auton kilpailukyky ei selvästi kohene.

– Yhtäkkiä paineet ovatkin Ferrarilla. Vettel katsoo varmasti tarkasti, miten Ferrari kehittyy, eikä tee uutta sopimusta aikaisessa vaiheessa. Hänellä pysyy varmasti mielessä se, että vuonna 2018 voisi olla mahdollista ajaa Mercedeksellä, Berger tuumi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt