Formula 1

Williams julkistaa kuljettajat, onko Bottas paikalla?

Julkaistu:

formula 1
Williams-kuljettaja Valtteri Bottaksen tulevan kauden kuvioita on arvuuteltu pitkin kautta, mutta ensi viikolla asiaan saadaan varmistus.
Williams kertoi Meksikon GP:n alla, että se julkistaa ensi kauden kuljettajansa tehtaallaan ensi torstaina. "Aiotko olla paikalla?", Valtteri Bottakselta kysyttiin.

– Enpä tiedä vielä, minun on varmistettava matkasuunnitelmiani, Bottas vastasi hymyillen.

Meksikossa Bottas on Williamsinsa ratissa, ja mielellään. Viime vuonna Bottas ajoi komeasti kolmanneksi ensimmäisessä Meksikon gp:ssä 23 vuoteen, vaikka kolaroikin Kimi Räikkösen kanssa.

– Rata oli meille hyvä vuosi sitten! Toivotaan jälleen hyvää, mutta kisaa on vaikea ennakoida. Fakta on se, että Mercedes, Red Bull ja Ferrari ovat selkeästi meitä edellä, oli rata mikä hyvänsä. Meillä ei ole mitään päivityksiä autossa, joten luulen, että tämäkin viikonloppu menee Force Indian kanssa taistellessa, Bottas totesi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Austinin epäonnisen viikonlopun jälkeen tarvitsemme hyvän kisan, molemmat autot hyville pisteille. Tämä on hyvin ainutlaatuinen rata, joten katsotaan nyt mitä tapahtuu.

– Mutta muistot vuoden takaa ovat todella hyvät. En ole koskaan nähnyt niin monta ihmistä, ja niin innoissaan. Sen täytyy olla paras tunnelma, minkä ikinä olen F1-palkintopallilla kokenut. Joten haluan kokea sen uudelleen, todellakin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt