Formula 1

F1-legenda Niki Lauda Hamiltonin salaliittokohusta: ”Naurettavaa ja typerää”

Julkaistu:

Formula 1
Niki Lauda kommentoi Lewis Hamiltonin kohulausuntoja.
Malesian GP päättyi Red Bull -kuskien kaksoisvoittoon, mutta sitäkin enemmän kilpailun jälkeen puhutti kärkipaikalta moottoririkon vuoksi keskeyttäneen Mercedeksen Lewis Hamiltonin rajut kommentit. MM-sarjassa toisena oleva brittikuski kyseenalaisti, miksi juuri hän on joutunut kuluvalla kaudella usein kärsimään teknisistä ongelmista.

– On todella vaikeaa seistä tässä ja olla muka positiivinen. Vain minun moottorit ovat hajonneet, sitä on hyvin vaikeaa ymmärtää, Hamilton ihmetteli BBC:n tv-haastattelussa.

– Kysymykseni on Mercedekselle. Jonkun täytyy antaa minulle vastauksia, sillä tämä ei ole hyväksyttävää. Jokin tai joku ei halua minun voittavan tänä vuonna. Minulla oli täysin uusi moottori, hän jatkoi.


Mercedeksen johtoportaaseen kuuluva F1-legenda Niki Lauda kommentoi kohulausuntoja Autosportille. Laudan mielestä Hamiltonin sanat on ymmärretty väärin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tunnen Lewisin todella hyvin ja hän ei syyttäisi tiimiä. En voi hyväksyä tätä tulkintaa (hänen kommenteistaan). Mitä te luulette, että me yhtäkkiä alkaisimme sabotoimaan, Lauda sanoi.

– Miksi tekisimme niin? Se on naurettavaa ja typerää. Me käsittelemme molempia autojamme samalla tavalla. Kaikki nämä kysymykset ovat naurettavia, Lauda jatkoi.

Lauda kuittasi Hamiltonin ”joku ei halua minun voittavan” -kommentin toteamalla, että se jättää paljon tilaa tulkinnoille.

– Hän voi tarkoittaa ketä tahansa, Lauda sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt