Formula 1

Max Verstappenilta mauton ja täysin ala-arvoinen vastaus F1-mestarin kritiikkiin

rac

Julkaistu:

formula 1
Red Bullin teinitähti ei sulattanut entisen maailmanmestarin kommentteja.
Max Verstappenin synnyinvuonna 1997 formula ykkösten maailmanmestaruuden voittanut Jacques Villeneuve ei uransa jälkeen ole pelännyt laukoa mielipiteitään. Viime viikonloppuna Villeneuve, 45, kritisoi rajusti Verstappenia, kun hän oli suututtanut kyseenalaisilla ajoliikkeillään Ferrarin kuljettajat. Verstappen on saanut kritiikkiä yliaggressiivisista ja vaarallisista puolustusliikkeistään ohitustilanteissa. (Yllä olevalla videolla näet kuvakoosteen Verstappenista)

– Mitä hän teki Kimille kahdesti suoralla ja myös Vettelille... Hänen pitäisi rauhoittua. Hän tappaa vielä jonkun, kanadalainen Villeneuve tylytti rajusti Motorsport.comille.

– Ongelma on FIA, koska Verstappenia näköjään suojellaan. He haluavat hänen olevan tähti, hän jatkoi.

Verstappen, 18, vastasi Italian Monzan ratavarikolla Villeneuven sanoihin ala-arvoisella tavalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hänen tulisi vähän miettiä lausuntojaan siitä, että joku kuolee, koska hän on itse aiheuttanut jonkun kuoleman, Verstappen laukoi Hollannin yleisradiolle NOSille.


Hollantilainen viittasi kommentillaan 15 ja puolen vuoden takaiseen Australian GP:hen. Villeneuve kolaroi tuolloin Melbournen radan 3. mutkaan tultaessa rajusti Ralf Schumacherin auton perään. Ilmalentoon lähteneestä autosta irronnut rengas lensi ratavalvoja Graham Beveridgen rintaan. Radalla hoidettu 50-vuotias Beveridge siirrettiin sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt