Jos Verstappen sekoili taas – hyökkäsi isänsä kimppuun

Julkaistu:

Formula 1
F1-kuljettaja Max Verstappenin isä, entinen F1-kuski Jos Verstappen oli välikohtauksessa isänsä kanssa.
Formula ykkösten vanhin ja nuorin kuljettaja ottivat yhteen Hungaroringin radalla, kun Kimi Räikkönen ja Max Verstappen taistelivat Unkarin GP:n viidennestä sijasta sunnuntaina.

Samana päivänä tapahtui toisenlainen yhteenotto Hollannissa. Hollantilaislehti De Telegraaf uutisoi, että Verstappenin isä, entinen F1-kuljettaja Jos Verstappen hyökkäsi fyysisesti isänsä Frans Verstappenin kimppuun. Lehden mukaan Frans Verstappen sai lieviä päävammoja.

– Jos on hyvin äreä ja ilkeä poika, Frans Verstappen sanoi Telegraafille.

Lehden mukaan vanhin Verstappen kertoi asiasta poliisille. Rikosilmoitus on kuitenkin sittemmin vedetty pois.

– Haluan pitää asian minun ja Josin välisenä, Frans sanoi limburgilaiselle L1:lle.

Max ja Jos Verstappenin manageri Raymond Vermeulen on kuitannut hollantilaismedialle, etteivät Verstappenit kommentoi asiaa.

Jos Verstappen on joutunut virkavallan kanssa tekemisin monesti aiemminkin. Häntä on syytetty muun muassa vaimonsa pahoinpitelystä vuonna 2008 ja ex-tyttöystävänsä murhan yrityksestä 2012. Vuonna 2000 Jos ja Frans Verstappen saivat ehdolliset tuomiot kartingradalla tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa kolmas osapuoli sai kallomurtuman. Verstappenit ja pahoinpidelty mies pääsivät sopuun oikeuden ulkopuolella, minkä takia kaksikko selvisi ehdollisella.

Jos Verstappen osallistui urallaan 107 F1-osakilpailuun vuosina 1994–2003. Hän saavutti urallaan kaksi palkintopallisijaa. Poika Max Verstappen on historian ainoa alle 18-vuotiaana F1-sarjassa debytoinut kuljettaja. Superlupaus siirtyi kesken kuluvan kauden Toro Rossolta Red Bullille. Max on jo ylittänyt isänsä saavutukset yhdellä voitolla ja yhteensä kolmella podiumilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt