Formula 1

”Sehän oli pelkkä vitsi” – yrittikö tallipomo sekoittaa Ferrarin tilannetta?

Julkaistu:

Formula 1
Red Bullin tallipomon Christian Hornerin mielestä hän ei äskettäin oikeasti tarkoittanut sitä, mitä sanoi.
Aiemmin tällä viikolla Christian Hornerin uutisoitiin kertoneen, ettei Sebastian Vettel ehkä jatka Ferrarilla enää ensi kautta pidemmälle.

– Seb vaikuttaa stressaantuneelta. Voin hyvin kuvitella, että hän siirtyy Mercedekselle 2018, Horner sanoi Sport Bildin mukaan.

Seuraavana päivänä Mercedes vahvisti tehneensä Nico Rosbergin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Vettel ei siis voi siirtyä Mercedekselle 2018, jos Lewis Hamilton ja Rosberg jatkavat siellä nykyisten sopimustensa mukaisesti.

– Halusin vain vähän härnätä ihmisiä. Meillä oli vähän aikaa sitten Itävallassa tapaaminen muutamien toimittajien kanssa. Heitin silloin vitsinä, että Vettel saattaa lähteä Ferrarilta. Siitä tehtiin sitten sensaatiojuttu, Horner sanoi Sky Sports -kanavalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on yhtä realistista kuin jos väittäisin, että Martin Brundle suunnittelee paluuta F1-sarjaan, koska hän ajoi hyvin Le Mansissa.

Hungaroringillä jotkut uskovat, että Horner yritti tarkoituksellisesti hämmentää Ferrarin tilannetta. Ferrari ei näytä saavuttavan tämän kauden tavoitteitaan. Italialaistalli on valmistajien MM-sarjassa yhä toisena, mutta enää kuusi pistettä Red Bullia edellä.

Tulospalvelu: Formula 1: Tallit

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt