Formula 1

Rosberg paalulle, Hamilton mokasi – Räikkönen toiseen lähtöriviin

Julkaistu:

Formula 1
Nico Rosberg oli ykkönen Bakun F1-kisan aika-ajoissa.
MM-johdossa oleva Nico Rosberg lähtee Mercedeksellä paalupaikalta Bakun F1-kisaan. Erittäin sekavien aika-ajojen jälkeen Daniel Ricciardo pääsee Red Bullin autolla toiseen lähtöruutuun.

Force Indian Sergio Perez oli aika-ajoissa toiseksi nopein, mutta hän saa viiden lähtöruudun rangaistuksen vaihdelaatikon vaihtamisesta.

Sebastian Vettel lähtee Ferrarilla kolmannesta ja tallikaveri Kimi Räikkönen neljännestä ruudusta. Räikkönen hävisi Vettelille 0,3 sekuntia, mutta hänen vauhtinsa oli selvästi parempaa kuin harjoituksissa.

Valtteri Bottas joutui tyytymään aika-ajoissa lopulta kahdeksanteen sijaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lewis Hamilton sortui pahoihin virheisiin. Aika-ajojen päätösjaksolla hallitseva maailmanmestari teki molemmilla yrityksillään selvän ajovirheen. Jälkimmäinen virhe vei hänet seinään. Hamilton osui sisäkaarteen puolella radan reunavalliin ja jäi aika-ajoissa kymmenenneksi.

Hamiltonin törmäyksen jälkeen aika-ajot keskeytettiin hetkeksi punaisilla lipuilla, kun kaksi minuuttia oli enää jäljellä. Suurin osa kuljettajista lähti sen jälkeen vielä yrittämään ajan parantamista.

Bakun F1-kilpailu alkaa sunnuntaina kello 16.

Tulospalvelu: Euroopan GP

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt