Formula 1

Pääjohtajalta suoraa puhetta – tässäkö on Mercedeksen seuraava F1-kuski?

Julkaistu:

Formula 1
Daimler-konsernin pääjohtajan Dieter Zetschen mielestä on jo aika selvää, kenestä tulee Mercedeksen seuraava F1-kuski.
Mercedeksen emoyhtiön Daimlerin ylipäällikkö Dieter Zetsche haluaa saksalaiskuljettaja Pascal Wehrleinin, joka tänä vuonna ajaa F1-sarjassa tulokaskauttaan Manorin autolla. Wehrlein, 21, on myös Mercedes-tallin testikuljettaja.

– Pascal on meidän tulevaisuuttamme, Zetsche sanoi Blick-lehden mukaan.

Myös Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on jo monesti antanut ymmärtää, että jossain vaiheessa Wehrlein kilpailee Mercedeksen F1-autolla.

Olisi kuitenkin melkoinen yllätys, jos Wehrlein olisi jo ensi vuonna Mercedeksen F1-tallin kisakuskina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nico Rosbergin odotetaan vielä tekevän uuden sopimuksen Mercedes-tallin kanssa, mutta vääntö jatkuu vielä muutamista merkittävistä asioista. Kuljettaja ja talli ovat olleet eri mieltä varsinkin siitä, mikä olisi jatkosopimukselle järkevä pituus.

Keke Rosberg järjesti entisen F1-tähden Gerhard Bergerin hoitamaan poikansa sopimusneuvotteluja. Mercedes on tarjonnut Rosbergille vain yksivuotista jatkopahvia. Saksalaissuomalainen haluaisi kuitenkin pidemmän sopimuksen.

Ratkaisematta on myös se, miten suuren palkankorotuksen Rosberg mahdollisesti saa. Mercedes maksaa hänelle tänä vuonna noin puolet vähemmän kuin Lewis Hamiltonille, jonka vuosipalkan uskotaan olevan 35 miljoonan euron tasolla.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt