Tiesitkö, että Kimi Räikkösellä on oikeasti kaksiosainen etunimi? Suomalaistähti korjaili virheitä tv-visailussa

Ferrarin F1-kuskit kisasivat leikkimielisessä visailuohjelmassa.

Kimi Räikkönen Monacossa.

29.5.2016 13:49

Britannian, Saksan ja Italian Sky-urheilukanavat järjestivät yhdessä Ferrarin sponsorin Shellin kanssa leikkimielisen visailuohjelman. Team Räikkönen (toimittajat Ted Kravitz ja Federica Masalin sekä Kimi Räikkönen) ja Team Vettel (toimittaja Tania Bauer, kilpakuski ja tv-asiantuntija Davide Valsecchi ja Sebastian Vettel) visailivat Monacon GP-viikonlopun aluksi ohjelmassa, jota on sitten esitetty Sky Sports-kanavilla.

Räikköseen liittyvissä kysymyksissä oli virheitä, jotka suomalainen korjaili hymyssä suin. Vettelin joukkue sai pisteen, kun Bauer vastasi väitteen ”Kimi Räikkösen toinen etunimi on Matias” olevan totta.

– Vastaus on väärin. Minulla ei ole toista nimeä, Räikkönen korjasi.

'#Kimi7 is it true that #Seb5 wanted to be Michael Jackson when he was a child?' 'Mhm,no idea' (yes it is true!) pic.twitter.com/eohLlhJA1P— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) May 25, 2016

Suomalaiskuljettaja on tunnettu vain Kiminä, mutta oikeasti hänen etunimensä on Kimi-Matias. Räikkönen on asiasta kertonut jo esimerkiksi aikoinaan F1-uransa alkumetreillä Turun Sanomissa, mutta hänen koko nimensä ei ole kaikille tuttu.

Visailun lopulla joukkueiden piti tunnistaa F1-varikolta tuttujen henkilöiden lapsuus- ja nuoruuskuvia. Vettel tunnisti Räikkösen, mutta...

– Hei hei hei, väärä vastaus! Tuo on veljeni! Taas meni väärin, Räikkönen huomautti.

Special quiz by @ShellMotorsport: '#Seb5 what do you listen to, to focus on the race? @foofighters !👊🏼#MonacoGP pic.twitter.com/VTsJKkZWQN— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) May 25, 2016

Tv-tiimi oli valinnut kuvan, jossa oli todella suomalaisen isoveli Rami. Kuvassa taustalla näkyi noin neljäsosa pikku-Kimin päästä, mikä sai kaikki nauramaan, kun suomalaistähti oli kertonut asioiden todellisen laidan.

Team Vettel voitti visailun, mutta suurinta hämmästystä viisiminuuttisen ohjelman aikana aiheutti Räikkönen, joka tunnisti juontaja David Croftin hänen lapsuuskuvastaan.

– Tuo on uskomatonta, Croft ihaili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?