Formula 1

Vettel suosittelee Ferrarille jatkosopimusta Räikkösen kanssa – kertoi myös syyn

Julkaistu:

Formula 1
Sebastian Vettel haluaa, että Ferrari tekee uuden sopimuksen hänen tallikaverinsa Kimi Räikkösen kanssa.
– Olen tyytyväinen siihen, että Kimi Räikkönen on tallikaverini, koska hän ei aiheuta ongelmia. Välillämme on paljon kunnioitusta. Olisi mahtavaa jatkaa yhdessä, mutta se ei ole minusta kiinni, Sebastian Vettel sanoi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

Vettelin mukaan Ferrari kuuntelee häntä ennen kuin tekee päätöksen siitä, kuka on tallin toinen kuljettaja ensi kaudella.

– Kyllä, mutta en tiedä muuttaako se asioita, koska minä en kuitenkaan päätä sitä. Sehän on ihan oikein, että kuljettaja puhuu sellaisista asioista tallin kanssa.

Vettel myöntää, että Ferrari-tallin kuljettajat eivät ole voittajasuosikkeja tänä viikonloppuna Monacossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aina on kuitenkin mahdollisuus voittoon, miltä lähtöpaikalta tahansa. Muistelkaa vaikka sitä, mitä (Monacossa) tapahtui 1996. Sunnuntaina saattaa myös saattaa, ja vaikka emme ehkä olekaan suosikkeja, kuljettajallakin on merkitystä.

Nelinkertaisen maailmanmestarin mielestä Ferrarin tämänvuotisen auton todellista potentiaalia ei ole vielä nähty.

– Meillä on vielä paljon tekemistä muutamilla osa-alueilla. Valitettavasti meillä ei ole mitään sellaista, että kierrosaika paranisi yhtäkkiä sekunnilla.

– Jos vertaan autoamme Mercedekseen, niin meiltä puuttuu edelleen jotain aerodynamiikan alueella. Espanjassa meillä oli vaikeuksia saada renkaat oikeaan lämpötilaan, mutta muilla se onnistui nopeasti. Se oli virhe, ja meidän pitää selvittää se, Vettel sanoi.

Tulospalvelu: Formula 1: Kuljettajat

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt