Formula 1

Räikköselle hyviä uutisia – joko Rosberg jää taakse?

Julkaistu:

Formula 1
Ferrarilla uskotaan, että italialaistallin punavalkoinen auto on entistä nopeampi, kun F1-kausi jatkuu vappuna Sotshissa.
Ferrari on käyttänyt ennen Venäjän GP:tä kolme kehityspolettia voimayksikön parantamiseen. Niillä on kehitetty etenkin polttomoottoria. Muutokset tuovat hieman lisää hevosvoimia.

Kimi Räikkönen ja tallikaveri Sebastian Vettel saavat autoihinsa myös uudenlaisen etusiivekkeen. Lisää Ferrarin aerodynamiikkaa parantavia kehitysosia on tulossa toukokuun puolivälissä ajettavaan Barcelonan kilpailuun.

Vettel käyttää Sotshissa jo kauden kolmatta voimayksikköä ja Räikkönen toista. Koko kauden aikana kuljettaja voi käyttää viittä voimayksikköä ilman rangaistuksia.

Ferrari aikoo kuitenkin käyttää Vettelin toista voimayksikköä vielä myöhemmin harjoituksissa ja myös jossakin vähemmän moottoria rasittavassa kilpailussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mercedeksen Nico Rosberg on voittanut kauden kolme ensimmäistä kilpailua. Ferrari on kuitenkin noussut entistä lähemmäs Mercedestä. Räikkönen ylsi toiseksi Bahrainissa ja Vettel toissa viikonloppuna Kiinassa.

Ferrarin tekninen johtaja James Allison on nyt palannut tekemään töitä samalla tavalla kuin ennenkin. Allison oli jonkin aikaa sivussa, koska hänen vaimonsa menehtyi yllättäen aivokalvontulehdukseen kauden avauskilpailun jälkeen.

Tulospalvelu: Venäjän GP

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt