Formula 1

Schumacherin poika ”kaipaa isäänsä”

Julkaistu:

Formula 1
Michael Schumacherin entinen tallikaveri Jos Verstappen ei ole vielä vakuuttunut siitä, että Schumin pojasta tulisi erinomainen F1-kuljettaja.
Lasketteluonnettomuudessa vakavan aivovamman saaneen Michael Schumacherin poika Mick Schumacher tähtää F1-sarjaan. Schumacherien asioita hoitava Sabine Kehm on sen vahvistanut.

Michael Schumacherin tallikaverina Benettonilla ajanut Jos Verstappen kommentoi 17-vuotiaan Mick Schumacherin tilannetta Auto Bild Motorsportin haastattelussa.

– Ajoimme kerran Ranskassa kaksipaikkaisilla mikroautoilla Michael ja Mick Schumacheria vastaan. Pojat olivat silloin vasta kolme- ja neljävuotiaita, Verstappen muisteli saksalaislehdessä.

– Mick luonnollisesti kaipaa isäänsä, jolla olisi paljon kokemusta. Nyt hänen tukijanaan on Peter Kaiser. Mick tarvitsee enemmän aikaa saavuttaakseen hyviä tuloksia. Olen vähän tarkkaillut häntä ja uskon jo, että hän osaa ajaa autoa. Hänelle täytyy kuitenkin antaa aikaa. Sitä hän tarvitsee.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jos Verstappenin mielestä Mick Schumacheria tullaan aina vertaamaan isäänsä.

– Kun nimenä on Schumacher, niin tilanne on toisenlainen kuin meillä Verstappeneilla. En usko, että hän on niin hyvä kuin Michael, ja silloin siitä tulee luonnollisesti vaikeampaa.

Jos Verstappen uskoo vahvasti, että hänen omasta pojastaan Max Verstappenista tulee F1-luokan maailmanmestari.

– Tiedän, miten hyvä hän on. Kun hän istuu oikeaan aikaan oikeassa autossa, silloin hän pystyy siihen.

Mick Schumacher on aloittanut kautensa hyvin. Hän johtaa Italian F4-sarjaa ja on toisena Saksan F4-sarjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt