”Hän puhuu!” – Keke Rosberg sai saksalaislehden intoilemaan

Julkaistu:

FORMULA 1
Vuoden 1982 maailmanmestari antaa harvoin haastatteluita.
Formula ykkösten maailmanmestari 1982 Keke Rosberg on jo vuosien ajan kieltäytynyt haastatteluista ja pysytellyt poissa lehtien sivuilta.

Nyt Keke on avannut suunsa ja kommentoinut pitkästä aikaa F1-kisoja kansainväliselle lehdistölle: Hän puhuu! intoili saksalaislehti Auto Bild Twitter-tilillään.

Rosberg kommentoi lehdelle lyhyesti poikansa Nico Rosbergin vahvaa alkukautta.

– Kaikki sujuu todella loistavasti Nicon kannalta. Hän on kuudessa kuukaudessa ottanut enemmän voittoja kuin minä koko F1-urallani, Keke sanoi Sport Bildille.

Keke Rosberg voitti urallaan viisi F1-kisaa. Nico puolestaan on nyt voittanut kuusi kisaa peräkkäin. Voittoputki alkoi viime kauden lopussa ja on jatkunut tällä kaudella kolmella ykkössijalla.

Ilta-Sanomat haastatteli Kekeä viimeksi viime keväänä Monacossa, kun Rosbergin perhe juhli Nicon kolmatta perättäistä voittoa.

– Terveisiä kaikille Ilta-Sanomien lukijoille ja muille suomalaisille. Lupaan, että opettelemme Nicon kanssa puhumaan suomea, Keke velmuili IS:n Rita Tainolalle.MM-sarjaa kolmen voittonsa ansiosta 36 pisteen erolla johtava Nico Rosberg ottaa yhä rauhallisesti.

– Meillä on yhä pitkä vuosi edessämme. En anna keskittymiseni herpaantua, vaan ajattelen kisa kerrallaan, Rosberg sanoi.

F1-kausi on tänä vuonna historiallisen pitkä: 21 GP:n mittainen. Seuraavana ajetaan Sotshissa, mihin F1-sirkus pysähtyy viikon kuluttua.

Tulospalvelu: Formula 1: Kuljettajat


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt