Schumin poika löysi ystävän Suomesta

Julkaistu:

Formulat
Suomen uusi formulalahjakkuus Niko Kari ja Mick Schumacher ovat hyviä kavereita.
Red Bullin junioritiimiin valittu Niko Kari tuntee F1-legenda Michael Schumacherin pojan Mick Schumacherin paremmin kuin kukaan muu suomalainen.

– Olemme hyviä kavereita. Usein pelataan nettipelejä yhdessä. Ajellaan netissä ratoja, puhutaan maailmanmenosta ja pidetään hauskaa, Niko Kari kertoi Ilta-Sanomille.

– Mick on tosi mukava kaveri. Tutustuimme, kun ajoimme kartingia samassa luokassa. Uskon, että hänkin menee formuloissa vielä pitkälle.

Mick Schumacher oli isänsä mukana, kun kaikkien aikojen menestynein F1-kuljettaja sai pahan aivovamman lasketteluonnettomuudessa Ranskan Meribelissä kaksi vuotta sitten.

– Emme ole Mickin kanssa puhuneet hänen isänsä tilanteesta, Kari sanoi.

Niko Kari, 16, voitti tänä vuonna mestaruuden F4-luokan Pohjois-Euroopan sarjassa, jota ajettiin Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Ensi vuonna nuori tuusulalainen lähtee tavoittelemaan Red Bullin tuella mestaruutta kovatasoisessa F3-luokan EM-sarjassa.

Myös Mick Schumacher on vasta 16-vuotias. Hän sijoittui tänä vuonna kymmenenneksi Saksan F4-sarjassa ja todennäköisesti jatkaa samassa sarjassa ensi vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt