Schumacherin manageri raivostui uusista väitteistä: ”Vastuutonta”

Julkaistu:

Formula 1
Michael Schumacherin manageri Sabine Kehm hermostui uusista Schumacherin terveydentilaa koskevista väitteistä.
Saksalainen Bunte-lehti kohahdutti joulunumerossaan kertomalla, että formulalegenda Michael Schumacher olisi ottanut ensiaskeleensa lähes kaksi vuotta sitten tapahtuneen vakavan lasketteluturman jälkeen.

Bunten mukaan seitsenkertaisen maailmanmestarin Schumacherin tilassa olisi tapahtunut merkittävää fyysistä kehitystä, jota lehti kutsui jouluihmeeksi.

Bunte kirjoitti nimeämättömien lähteiden tietoihin viitaten, että ”Michael pystyy taas vähän kävelemään terapeuttiensa auttamana. Hän onnistuu ottamaan pari askelta ja lisäksi nostamaan kättään.”

Lehden väitteet saivat kuitenkin Schumacherin managerin Sabine Kehmin raivostumaan. Kehm tyrmäsi Bunten väitteet ja kutsui niitä ”vastuuttomiksi”.

– Valitettavasti meidän on pakko viimeaikaisten lehtiartikkelien johdosta täsmentää, että väite, jonka mukaan Michael voisi jälleen liikkua, ei ole totta, Kehm sanoi saksalaislehti Bildille.

– Sellainen spekulointi on vastuutonta, sillä kun tiedetään hänen vammojensa vakavuus, yksityisyys on Michaelille hyvin tärkeää. Valitettavasti ne (Schumacherin terveydentilaa koskevat artikkelit) myös antavat väärää toivoa Michaelin lähellä oleville, Kehm sanoi.

Schumacher loukkaantui vakavasti 29. joulukuuta 2013 ollessaan laskettelemassa Ranskan Alpeilla. Hän löi kaatuessaan päänsä kiveen, minkä seurauksena hän sai pahan aivovamman.

Onnettomuuden jälkeen Schumacheria pidettiin 159 vuorokautta keinotekoisessa koomassa, ja syyskuusta 2014 lähtien Schumacheria on hoidettu ja kuntoutettu huippulääkärien ja -terapeuttien valvonnassa perheen kotitalossa Sveitsissä Geneve-järven rannalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt