Formula 1

Espanjan kuningas paljasti Fernando Alonson tylyn mielipiteen

Julkaistu:

Formula 1
Espanjan entinen kuningas Juan Carlos oli seuraamassa Meksikon F1-kisaa viikonloppuna.
Kuningas on seurannut Fernando Alonson uraa. Esimerkiksi viime vuonna kuningas paljasti, että Alonso on menossa McLaren-Hondalle jo ennen kuin sittemmin toteutunut siirto varmistui.

Alonson kausi McLaren-Hondalla on ollut vaikea, eikä hän ole ollut tyytyväinen auton suorituskykyyn. Espanjalainen mm. arvosteli rajusti japanilaisvalmistajan tekemiä moottoreita syyskuussa Suzukassa ajetun Japanin kisan yhteydessä. Tuolloin McLarenin päällikkö Ron Dennis sanoi pitävänsä Alonsolle puhuttelun tämän kommenttien takia.

Alonso on yhä tyytymätön tilanteeseensa – ainakin sen perusteella, mitä kuningas Juan Carlos paljasti keskustelleensa Alonson kanssa viikonvaihteessa ajetun Meksikon F1-kisan yhteydessä.

– Hän kertoi, ettei hänellä ole moottoria, eikä hän voi tehdä asialle mitään, kuningas sanoi espanjalaisen teleoperaattorin Movistarin haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Meksikon kisa päättyi Alonson osalta heti alkuunsa. Espanjalainen joutui keskeyttämään moottoriongelmien takia.

Alonso kertoi keskeytyksensä jälkeen, että hän tiesi jo etukäteen, että moottori tulisi hajoamaan ensimmäisellä kierroksella. Hän halusi kuitenkin startata kisaan kunnioittaakseen paikalla olleita faneja.

Alonso on MM-sarjassa tällä hetkellä sijalla 17. Hän on kerännyt 11 MM-pistettä.

Juan Carlos, 77, ilmoitti kesäkuussa 2014 luopuvansa kruunustaan hallittuaan Espanjaa 39 vuoden ajan.

Lähteet: marca.com ja grandprix.com

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt