Formula 1

Räikkösen pomolta loistavaa palkitsemista - ”Kuka on tuo mies, joka juhlii Kimin kanssa?”

Julkaistu:

Formula 1
Kovinkaan monet F1-fanit eivät tunteneet miestä, joka pääsi Singaporessa juhlimaan palkintopallille Ferrarin menestystä Sebastian Vettelin ja Kimi Räikkösen kanssa.
– Kuka on tuo mies, joka juhlii Sebastianin ja Kimin kanssa? monet kyselivät viime sunnuntaina seuratessaan Singaporen GP:n palkintojenjakoa.

Hän oli Modesto Menabue, Ferrarin F1-tallin pitkäaikaisin työntekijä.

Loistavan idean Menabuen lähettämisestä palkintokorokkeelle keksi tallipäällikkö Maurizio Arrivabene. Se oli fantastinen tapa kiittää todella pitkään Ferraria palvellutta moottori-insinööriä.

– Hän kertoi siitä tiimiradiossa maaliintulon jälkeen. En ollut uskoa sitä, Menabue sanoi La Gazzetta dello Sportille.

– Oli mahtavaa olla palkintopallilla, kun työkaverit hurrasivat alhaalla. En pysty edes kuvailemaan sitä tunnetta. Siitä tuli unohtumaton hetki.

Menabue, 53, sai työpaikan Ferrari-tallista jo tammikuussa 1978.

– Olin silloin vasta 16-vuotias. Siirryin välittömästi moottoriosastolle, ja tallissa oli silloin myös veljeni Anselmo, joka oli ollut pääinsinöörinä Lorenzo Bandinin, Jacky Ickxin, Niki Laudan ja Clay Regazzonin aikoina.

– Veljeni on minua 14 vuotta vanhempi. Myös hän oli Ferrarilla koko työuransa ajan. Hän lähetti minulle tekstiviestin nähtyään minut televisiosta, Menabue kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt