Formula 1

Uusi väite Ferrarin ja Bottaksen tilanteesta

Julkaistu:

Formula 1
Siirtyykö Valtteri Bottas sittenkään Kimi Räikkösen paikalle Ferrarille?
Italialaislehti Corriere dello Sport ehti jo väittää, että Valtteri Bottaksen siirtyminen Kimi Räikkösen paikalle on varmistunut. Lehden mukaan Ferrari on suostunut maksamaan Williamsille 12 miljoonaa euroa Bottaksen sopimuksen purkamisesta. Williamsilla on optio Bottakseen ensi kaudesta.

Italian suurimman urheilulehden La Gazzetta dello Sportin mukaan Bottas on kuitenkin yhä kaukana sopimuksesta Ferrarin kanssa.

– (Ferrarin tallipäällikkö) Maurizio Arrivabene on kaivanut tietoa Valtteri Bottaksen sopimuksellisesta tilanteesta, mutta ei ole tehnyt tarjousta, Italian kokenein F1-toimittaja Pino Allievi kirjoitti La Gazzetta dello Sportissa.

Allievin mukaan Ferrari ei ole vielä vakuuttunut siitä, onko Bottas paras vaihtoehto Sebastian Vettelin uudeksi tallikaveriksi. Tilannetta ei helpota se, että Ferrari joutuisi maksamaan Williamsille saadakseen Bottaksen ensi kaudeksi.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Hungaroringin radalla Unkarissa. Bottas on MM-sarjassa neljäntenä, pisteen edellä Räikköstä.

Tulospalvelu: Formula 1 2015: Kuljettajat

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt