Formula 1

Sebastian Vettel maanmiehestään: ”Luullakseni olemme kaikki vähän kateellisia”

Julkaistu:

Formula 1
Sebastian Vettel arvostaa Nico Hülkenbergin saavutuksen korkealle.
F1-sirkuksen keskikastin talleihin jumiutunut Nico Hülkenberg on säväyttänyt taitojaan niin Williamsilla, Sauberilla kuin Force Indiallakin. Ferrarille kaksi vuotta sitten tyrkyllä ollut saksalaiskuljettaja osallistui viime viikonloppuna Porschella Le Mans’n 24 tunnin kestävyysajoon, jonka voittoon hän ylsi upeasti ensimmäisellä yrittämällään.

”Hulkin” voitto legendaarisessa kisassa oli yksi F1-varikon pääpuheenaiheita torstaina.

– Se on mahtavaa ja luullakseni olemme kaikki vähän kateellisia, maanmies Sebastian Vettel sanoi Hülkenbergin voitosta F1.comille.

– Hän sai sen näyttämään helpolta, ja se on varmaankin hyvä meille, koska hän sai meidät F1-kuskeina näyttämään erittäin hyviltä. Massiivinen arvostus hänelle, sillä hän keskittyy varmasti ensisijaisesti formula ykkösiin Force Indialla, Vettel kehui.

– Kun pystyy tekemään jotain F1:n sivussa ja tekemään sen vielä noin hyvin, voittaen Le Mans’n 24 tunnin kisan, se on poikkeuksellinen saavutus.

Edellinen Le Mans’n 24 tunnin kisan voittanut vakituinen F1-kuski oli Johnny Herbert vuonna 1991. Hän ajoi tuolloin Lotuksella F1-sarjassa ja Mazdalla Le Mans’ssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt