Formula 1

F1:n supertähti ei pyytele anteeksi elämäntyyliään – ”Voin tehdä mitä haluan”

Julkaistu:

Lewis Hamilton nauttii vapaa-aikanaan vauhdikkaasta elämästä.
F1-sarjaa johtava Lewis Hamilton on viime viikkojen aikana ollut otsikoissa muidenkin kuin urheilullisten ansioidensa vuoksi. Mercedeksen kuski on paistatellut parrasvaloissa muun muassa Cannesin elokuvajuhlilla. Hamilton on myös käyttänyt kisojen välistä vapaa-aikaansa kuvaamalla lyhyen esiintymisen Ben Stillerin tähdittämässä elokuvassa Zoolander, joka ilmestyy ensi vuonna.

Daily Mailin haastattelema Hamilton toteaa kuitenkin, ettei hänen ”rock’n’roll-elämänsä” vaikuta ajamiseen. Hamilton myös vakuuttaa, ettei häntä kiinnosta huumeiden ja alkoholin täyttämä elämä. Kiusauksista kieltäytyminen on huippu-urheilijalle helppoa.

– En ole koskaan ollut lähelläkään katoamassa siihen maailmaan. Minut on kasvatettu niin, Hamilton sanoo.

Vaikka päihteet eivät brittiä sytytä, niin Hamilton ei halua jättää suihkuseurapiirejä tai vauhdikkaita harrastuksiaan F1-uransa vuoksi.

– Voin tehdä mitä vaan haluan. Veneiden kannelta hyppääminen, kalliolta hyppääminen, vesijeteillä ajelu, kaikki ne asiat mistä nautin, teen niitä yhä. Se on minun tapani hullutella.Ennen Monacon osakilpailua Hamilton rentoutui ajelemalla vesijetillä.

Adrenaliinipitoinen vapaa-aika ja työ riittää Hamiltonille - hänellä ei ole tarpeita sekoittaa päihteitä kuvioon.

– Elän jo nyt elämääni täysillä. En ole koskaan halunnut käyttää alkoholia tai huumeita. En ymmärrä ihmisiä, jotka käyttävät niitä, Hamilton sanoo.

Vauhdikkaan vapaa-ajan lisäksi Hamiltonin yksityiselämä kiinnostaa. 30-vuotias kuski on viime viikkojen aikana yhdistetty romanttisessa mielessä ensin 20-vuotiaaseen malli Gigi Hadidiin ja heti perään tosi-tv-tähti ja malli Kendall Jenneriin, 19. Hamilton erosi vuoden alussa pitkäaikaisesta tyttöystävästään, laulaja Nicole Scherzingeristä.

Monacossa Hamilton ehti myös poseerata Mercedeksen varikkopilttuussa malliystävyksien Gigi Hadidin, Kendall Jennerin, Hailey Baldwinin ja Bella Hadidin kanssa.