Formula 1

Alonso: Räikkösellä ei enää varaa virheisiin

Julkaistu:

F1-sarjan kärkipaikalle palannut Fernando Alonso uskoo, että Kimi Räikkönen menettää mahdollisuutensa mestaruuteen, jos hän epäonnistuu seuraavassa osakilpailussa ensi viikolla Montrealissa.

- Hän on 15 pistettä takana, ja on astunut jo riskialueelle. Seuraava virhe heittää hänet ulos mestaruustaistelusta, Alonso sanoo espanjalaisessa AS-lehdessä.

Alonso voitti sunnuntaina Monacon GP:n ja nousi tasapisteisiin tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kanssa. Alonso kuitenkin johtaa MM-sarjaa, koska on voittanut kahdesti, ja Hamilton ei vielä kertaakaan.

Hallitseva maailmanmestari kamppailisi MM-tittelistä mieluummin Hamiltonia kuin Ferrari-kuljettajia vastaan.

- Felipe Massa on minua vähän lähempänä kuin Kimi, mutta mieluummin ajaisin mestaruudesta omaa tallikaveriani vastaan, koska mehän taistelemme samanlaisilla autoilla. Ferrarista ei koskaan tiedä, miten nopeaksi se voi muuttua.

Alonso aikoo kerätä kauden edetessä pisteitä yhtä tasaisesti kuin tähänkin asti.

- Minulla on 38 pistettä viidestä kilpailusta, ja jos saavutan yhtä paljon myös viidessä seuraavassa kilpailussa, pystyn voittamaan mestaruuden. Haluan toistaa nämä alkukauden tulokset niin, että minulla on 76 pistettä kymmenennen kilpailun jälkeen, Alonso laskee.

Kommentit

    Näytä lisää