Formula 1

Mercedesin pomo uhmakkaana: ”Me emme tarvitse tallimääräyksiä”

Julkaistu:

formula 1
Mercedes aikoo jättää tallimääräykset muiden murheeksi.
Mercedesin F1-tallin pomo Toto Wolffin mukaan talli ei tarvitse tallimääräyksiä. Wolffin mielestä talli pystyy hallinnoimaan Nico Rosbergia ja Lewis Hamiltonia ilman tallimääräyksiä.

- Meidän käsityksemme mukaan selkeä tallimääräys - mitä olemme nähneet aiemmin - on, ettei talli anna yhdelle kuskille lupaa ohittaa toista, vaikka tällä olisi nopeampi auto. Tätä meidän ei tarvitse tehdä, Wolff sanoi Autosportin mukaan.

Sen sijaan Wolff pakitti siinä määrin, että jos kuljettajien nokittelu kisan aikana menisi liian pitkälle, niin siihen talli puuttuisi.

- Jos koskaan meidän on puututtava tilanteeseen niin se johtuu siitä, että kilpailun voitto olisi uhan alla. Silloin tekisimme jotain.

Rosberg ja Hamilton ovat olleet koko kauden tukkanuottasilla. Viimeksi Kiinan GP:ssä Rosberg syytti Hamiltonia tahallisesta hidastelusta, mikä hänen mielestään päästi Sebastian Vettelin ohitusetäisyydelle.

- Ymmärrän, miksi tallit ovat aiemmin käyttäneet tallimääräyksiä. Meillä ei ole ollut sitä huolta vielä. Nykyisin on helpompi hallita tilannetta tekemättä niin suuria määräyksiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt