Formula 1

McLaren löi huhuilta siivet - talli vahvisti Alonson muistinmenetyksen

Julkaistu:

Raju törmäys
McLarenin formula-1 talli on vahvistanut Fernando Alonson kärsineen muistinmenetyksestä Barcelonan testeissä tapahtuneen ulosajon jälkeen.
Espanjalaiskuljettaja ajoi ulos Barcelonan ensimmäisten testien päätöspäivänä 22. helmikuuta ja joutui kolmeksi päiväksi sairaalahoitoon aivotärähdyksen vuoksi.

Kun kaksinkertainen maailmanmestari palasi tajuihinsa, häneltä kysyttiin erilaisia kysymyksiä, joiden vastaukset yllättivät.

– Olen Fernando, ajan kartingia ja haluan joskus ajaa formula ykkösissä, Alonso oli vastannut El Pais -lehden mukaan.

McLaren tallin kilpailupäällikkö Eric Boullier löi perjantaina jarruja median esittämiin väitteisiin Alonson muistikatkoksesta. Talli vahvisti, että Alonso kärsi väliaikaisesta muistinmenetyksestä. Hän kuitenkin kiisti, että Alonso olisi unohtanut olleensa F1-kuljettaja.

– Tapaus ei ollut lainkaan niin dramaattinen kuin medialähteistä olemme saaneet lukea. Kaikki on nyt hyvin, Boullier totesi.

Alonso ei aja F1-kauden avauksessa Australiassa. Hänen on tarkoitus palata kilparadalle kauden toisessa osakilpailussa Malesian GP:ssä. Alonso on jo aloittanut fyysisen harjoittelun. Australiasta hän jää sivuun varotoimenpiteenä.