Formula 1

Sisäpiiriläinen Ferrarin lupaavasta tilanteesta: ”Maagisia punaisia rekiä ohjastaa joulupukki-Kimi”

Julkaistu:

Formula 1
Italialaistoimittaja Leo Turrini kertoo Ferrarin tilanteesta.
Syvällä maranellolaistallin sisäpiirissä oleva Leo Turrini kertoo La Gazzetta dello Sportin sisarjulkaisussa FormulaPassion.it:ssä, että Kimi Räikkönen on viimein tyytyväinen Ferrarin autoon.

Viime kaudella auton kanssa tuskaillut suomalainen on tyytyväinen uuteen SF15-T-autoon, jonka Lotukselta vuosi sitten siirtynyt suunnittelijaguru James Allison on suunnitellut. Muun muassa auton jousitusgeometria on luotu täysin uusiksi.

Turrini kertoo, että tunnelma Ferrarin tehtailla Maranellossa on kuin Suomessa.

– Jerezin rohkaisevien tulosten jälkeen Maranello on muuttunut sattumalta hyvin suomalaiseksi! Joka puolella sataa lunta, ja maagisia punaisia rekiä ohjastaa joulupukki-Kimi. Jäämiehen voima on kanssamme! värikkäästä tyylistään tunnettu Turrini sanailee.

Räikkönen on Turrinin mukaan erittäin motivoitunut. Uusi auto on istunut myös Sebastian Vettelin käteen hyvin. Ferrari tavoittelee nyt viime kauden Williamsin asemaa: palkintopallisijoja ja paalupaikkataisteluita.

– Kaudella 2014 Ferrari tuotti yhden historiansa huonoimmista autoista. Se sopi Fernandon (Alonso) tyylille, mutta oli katastrofaalinen Kimille. Nyt Kimi on löytänyt hymyn SF1F-T-auton kanssa, sillä auto tuntuu viimein hänen haluamaltaan. Hän on tyytyväinen tallissa, jonka mestari hän on ja tyytyväinen lopettaessaan uransa jonain päivänä Maranellossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt