Formula 1

Kimi uskoo nousuun: "Meillä on tapana iskeä takaisin kisassa"

Julkaistu:

formula 1
Kimi Räikkösen aika-ajo Monzassa sujui odotuksia vaisummin, kun tuloksena oli vasta 12. sija ja 11. lähtöruutu sunnuntain kisaan. Räikkönen uskoo kuitenkin, että kisassa Ferrari kohentaa jälleen asemiaan.
Suomalaiskuski ei osannut antaa selitystä heikolle aika-ajovauhdilleen, sillä Monzan viikonloppu on ollut ongelmaton. Tallitoveri Fernando Alonso kaasutti seitsemänteen ruutuun.

- Aika-ajo ei mennyt jostain syystä kovinkaan hyvin, mutta viikonloppu on ollut vähän parempi kuin odotimme. Tiesimme että aika-ajo olisi hankala Mercedes-moottoria käyttäviä autoja vastaan. Meillä on tapana iskeä takaisin kisassa, Kimi Räikkönen sanoi.

- En vain saanut koko kierrosta kerrallaan osumaan kohdalleen. Tämä yksinkertaisesti oli vaikea aika-ajo, nyt keskityn huomiseen.

Räikkösen mielestä 12. sija ei vastaa Ferrarin todellista vauhtia ja hän aikoo taistella kisassa tiensä tuloslistalla ylöspäin.

- Minulla oli perjantaina hyvä pitkä veto, ja olen luottavainen sen suhteen että pärjäämme kisassa paremmin. Mercedes-moottoreita vastaan on vaikea taistella, mutta teemme parhaamme. Toivottavasti voimme tarjota faneillemme hyvän tuloksen huomenna.