Formula 1

Miksi Räikkösen pomo vaikenee?

Julkaistu:

Formula 1
Ferrarin uusi tallipäällikkö Marco Mattiacci ei paljon puhu.
Mattiacci nimettiin Ferrarin tallipäälliköksi Stefano Domenicalin paikalle huhtikuussa ennen Kiinan GP:tä. Hänellä ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta formula ykkösistä.

F1-mediassa ihmetellään jo, miksi Mattiacci ei kerro näkemyksiään eikä ota kantaa Ferrarin tilanteeseen.

- Lukuun ottamatta lyhyttä viestiä Ferrarin verkkosivulla ja Kiinassa pidettyä lehdistötilaisuutta, Ferrarin entinen Pohjois-Amerikan osaston johtaja on ollut hiljaa, kokenut F1-toimittaja Mathias Brunner kirjoitti verkkolehti Speedweekissä

- Onko hän viisas vai tyhmä? Brunner kysyy.

Ferrarin nettisivuilla talli ilmoittaa, että Mattiacci "jatkaa analysointitehtävää sekä tallin ja sen työmenetelmien arviointia". 

- Hän ei ole vielä melkein koskaan avannut julkisesti suutaan, Ferraria hyvin lähellä oleva italialaistoimittaja Leo Turrini kirjoitti blogissaan Motorsport.comin mukaan. 

- Me kaikki olemme toki sitä mieltä, että Ferrari tarvitsee nyt faktoja eikä sanoja, mutta jo vuosikymmenten ajan, ainakin kisan jälkeen, tallipomo on kertonut oman versionsa tapahtumista. 

- Cesare Fiorio teki niin, kuten myös Jean Todt ja Stefano Domenicali. Mattiaccin hiljaisuus on lamaannuttavaa, Turrini kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt