Saksalaislehti: Schumacherin tila paranemassa

Julkaistu:

Formulalegendan manageri Sabine Kehm kertaa lehdelle aiempia kommenttejaan, joiden mukaan Schumacherin läheiset ja häntä hoitavat lääkärit ovat toiveikkaita hänen heräämisensä suhteen.

- Voin vain sanoa vielä kerran, että (Schumacherin tilassa) on merkkejä, jotka rohkaisevat meitä, Kehm kommentoi Bildin mukaan.

Jos Schumacher herää koomasta, hänet siirrettäneen sairaalahoidosta kuntoutukseen. Schumacherin aivovauriot ovat kuitenkin niin monisyisiä, että komplikaatioita voi ilmetä vielä heräämisen jälkeen.

Mediassa on liikkunut huhuja, että Schumacherin Corinna-vaimo rakennuttaisi perheen asunnosta ”kotisairaalaa”, jotta hänen miehensä saataisiin kotihoitoon. Sabine Kehm tyrmää kuitenkin nämä väitteet.

Kehm kiistää myös huhut, joiden mukaan Schumacher ei enää olisi herättämisvaiheessa, vaan olisi vaipunut vegetatiiviseen tilaan.

Lasketteluonnettomuudesta, jonka seurauksena entinen formula-tähti joutui sairaalahoitoon, on kulunut jo yli kolme kuukautta. Schumacher ei useista leikkauksista huolimatta ole palannut tajuihinsa, vaan makaa koomassa Grenoblessa sijaitsevassa sairaalassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt