Formula 1

Räikkönen kommentoi suhdettaan Alonsoon

Julkaistu:

FORMULA 1
Ferrarin suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen ajaa tulevalla kaudella kaksinkertaisen maailmanmestarin Fernando Alonson tallitoverina.
Ferrari on tuttu työnantaja molemmille kuljettajille. Räikkönen ajoi Maranellon punaista autoa vuosina 2007-2009. Vuonna 2007 hän saavutti uransa toistaiseksi ainoan maailmanmestaruuden. Alonso puolestaan on ajanut Ferrarilla edelliset neljä kautta.

Kahden huippukuljettajan ajaminen samassa tallissa ei aina ole ongelmatonta. Alonsolla on asiasta omakohtaisia kokemuksia. Hän rikkoi tilapäisesti välinsä silloisen tallitoverinsa Lewis Hamiltonin kanssa kaksikon ajaessa kaudella 2007 McLarenilla.

Räikkösen ja Alonson ei tiedetä olevan läheisiä ystäviä. Räikkösen mukaan kaksikon kemiat toimivat kuitenkin toistaiseksi hyvin.  Kun suomalaiskuljettajilta kysyttiin, onko tilanteeseen mahdollisesti luvassa muutosta, kun ajetaan kilpaa mies miestä vastaan, Räikkönen vastasi:

- Minusta asiaan on mahdotonta ottaa kantaa juuri nyt. Jokainen tilanne on tietenkin omanlaisensa, mutta me tiedämme, mitä meidän on tehtävä, Räikkönen kommentoi Autosportin mukaan.

- Olemme sanoneet jo aiemmin, että ajamme radalla toisiamme vastaan, kuten joka vuosi. Sillä ei ole mitään merkitystä, kuka sattuu olemaan tallitoverina.

Vaikka Räikkösen ja Alonson nykyisistä väleistä on spekuloitu julkisuudessa jonkin verran, "Jäämies" korostaa asioiden olevan kunnossa.

- Ulkopuolella puhutaan paljon ongelmista ja muista sellaisista asioista, mutta meillä on hyvä tunnelma tallin sisällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt