Formula 1

Schumacherin perhe kiittää faneja: ”Me kaikki tiedämme, että hän on taistelija”

Julkaistu:

Michael Schumacherin perhe on julkaissut Schumacherin kotisivuilla viestin, jossa kiitetään vakavasti loukkaantuneelle formulatähdelle tukiviestejä lähettäneitä ihmisiä.
- Michaelin lasketteluonnettomuuden jälkeen haluaisimme kiittää niitä ihmisiä eri puolilta maailmaa, jotka ovat osoittaneet myötätuntoaan ja lähettäneet parhaat toiveensa hänen paranemisekseen. He antavat meille paljon tukea. Me kaikki tiedämme, että hän (Michael) on taistelija eikä hän anna periksi, viestissä lukee.

Aiemmin Schumacherin perhe on kiittänyt tukijoita ja sairaalan työntekijöitä manageri Sabine Kehmin välityksellä.

Entinen formulakuski loukkaantui vakavasti sunnuntaina, kun hän löi lasketellessaan päänsä kiveen. Aivovammoja saanutta Schumacheria pidetään koomassa grenoblelaisessa sairaalassa.

Saksalaisen Bild-lehden mukaan Schumacherin tukena Grenoblessa ovat Corinna-vaimon sekä lasten Mickin ja Gina-Marian lisäksi myös Schumacherin veli Ralf, hänen isänsä Rolf ja Corinnan äiti Gabriele Betsch.

- Corinna ei tietenkään voi hyvin. Hän yrittää kuitenkin olla vahva Michaelin vuoksi, tukeakseen häntä ja jotta hänen lähelleen ei pääsisi negatiivisia ajatuksia, manageri Kehm kertoo lehdelle.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt