Tallipomot kehuvat Bottasta

Julkaistu:

Williams vahvisti maanantaina, että Valtteri Bottas jatkaa tallin kisakuljettajana myös ensi kaudella.
Brittitallin johtoportaassa uskotaan edelleen vahvasti Bottaksen kykyihin.

- Valtteri on arvostettu tallin jäsen, ja olen tyytyväinen siitä, että hän pystyi osoittamaan lahjakkuutensa hankalissa oloissa Montrealissa, tallipäällikkö Frank Williams kehui Bottasta tallin tiedotteessa.

Bottas ylsi kesäkuussa Montrealin aika-ajoissa loistavasti kolmanneksi. Pistetili Bottaksella on kuitenkin yhä avaamatta, mutta Williamsilla uskotaan, että viimeistään ensi kaudella alkaa ropista myös MM-pisteitä.

- Valtteri on jännittävä nuori lahjakkuus, joka on tehnyt vakaata työtä tulokaskaudellaan. Odotamme sitä, että voimme antaa hänelle sellaisen kaluston, jonka hän ansaitsee pystyäkseen osoittamaan, miten hyvä hän on, apulaistallipäällikkö Claire Williams sanoi.

Williams ilmoitti myös, että kokenut brasilialaiskuski Felipe Massa siirtyy Bottaksen tallikaveriksi. Sekään ilmoitus ei enää ollut minkäänlainen yllätys.

Massan tallinvaihto tarkoittaa sitä, että kolmatta F1-kauttaan Williamsilla ajava Pastor Maldonado joutuu etsimään itselleen uuden työnantajan. Urallaan 11 F1-kilpailua voittanut Massa siirtyy Williamsille Ferrarilta, jossa hänen paikkansa ottaa Kimi Räikkönen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt