Formula 1

Uskomaton teoria: Räikkönen palaa Sauberille?

Julkaistu:

Formula 1
Arvostettu saksalaislehti Auto Motor und Sport spekuloi verkkosivuillaan, että Kimi Räikkönen saattaa ajaa kauden kaksi viimeistä F1-kilpailua Sauberilla.
Saksalaislehden mukaan Lotus ja Sauber saattavat vaihtaa kuljettajia. Tällä hetkellä se on kuitenkin vielä vain teoreettisesti mahdollista.

Räikkönen on uhannut jättää kauden kaksi viimeistä kisaa ajamatta, koska Lotus ei ole maksanut hänelle senttiäkään tällä kaudella.

Samassa veneessä on Sauberin saksalaiskuski Nico Hülkenberg. Myös hän odottelee palkkasaataviaan. Hülkenberg on jo neuvotellut Lotuksen kanssa siirtymisestä Räikkösen paikalle ensi kaudeksi.

Molemmat tallit tarvitsevat MM-pisteitä. Lotus yrittää nousta valmistajien sarjassa neljänneltä sijalta toiseksi. Jos se onnistuu, talli saa Bernie Ecclestonen kassasta 80 miljoonaa dollaria. Se on 15 miljoonaa dollaria enemmän kuin mitä talli saisi neljännestä sijasta.

Sauber taistelee yhä tallien sarjan kuudennesta sijasta. Sveitsiläistalli on tällä hetkellä 23 pistettä perässä kuudentena olevaa Force Indiaa.

Räikkösellä on edelleen hyvät välit Sauberin väkeen. Hän aloitti F1-uransa Sauberilla 2001.

Räikkösen paluu parin kisan ajaksi Sauberille voisi ehkä toteutua hänen ensi kauden työnantajansa Ferrarin tuella. Sauber on Ferrarin moottoriasiakas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt