Formula 1

Pomo paljasti: Vettel ja Webber riidelleet jo 6 vuotta

Julkaistu:

Kaksikko on ajanut tallikavereina kauden 2009 alusta asti. Vettelin ja Webberin välit ovat olleet äärimmäisen kireät tällä kaudella muiden muassa silloin, kun Vettel ohitti Webberin tallimääräyksestä huolimatta.

Red Bull -pomo Helmut Marko paljasti, että kaksikon välit olivat ovat olleet kireät jo pitkään. Marko kertoi Blick-lehdelle, että Webber suuttui Vetteliin jo Japanin Fujissa ajetussa kisassa 2007.

Toro Rosso -tallissa tuolloin ajanut Vettel törmäsi kisassa Webberin auton perään, kun autoletka ajoi turva-auton perässä.

- Hän (Vettel) vei häneltä (Webber) mahdollisesti uran ensimmäisen voiton silloin. Siitä asti on ollut ongelmia, Marko sanoi Blickille.

Webber kävi vuoden 2007 Japanin kisan jälkeen todella kuumana. Motorsport.comin mukaan Webber sanoi kisan jälkeen, että ”kakarat pilaavat kaiken”. Vettel oli tuolloin vasta 20-vuotias.

Vettel varmisti viime sunnuntaina Intian GP:ssä neljännen peräkkäisen MM-tittelinsä. Webber ei ollut mukana voiton jälkeen otetussa tiimin yhteiskuvassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt