Formula 1

Suzukan GP:ssa ei nähdä juhlivia kuljettajia

Julkaistu:

Formula 1
F1-kuljettajat aikovat kunnioittaa Maria de Villotan muistoa ennen ja jälkeen Japanin GP:n.
Entinen Marussia-kuljettaja löydettiin perjantaina yllättäen kuolleena sevillalaisesta hotellista. De Villotan kuolinsyy oli hänen siskonsa mukaan sydänkohtaus, jonka aiheutti viime vuoden testionnettomuudesta saatu aivovamma.

Kuljettajien yhdistys julkaisi lauantaina aika-ajojen jälkeen tiedotteen. Siinä kuskit kertovat järjestävänsä paraatin ennen kilpailun alkua ja viettävänsä minuutin hiljaisen hetken de Villotan muistolle. Myös kilpailun jälkeen järjestettävässä palkintojenjaossa muistetaan espanjalaiskuljettajaa.

- Kaikki yhdistyksen F1-kuljettajat ovat erittäin surullisia kollegansa Maria de Villotan poismenon johdosta. Hän oli aktiivinen jäsen, joka ajoi innostuneesti ja ammattimaisesti kuljettajien turvallisuutta koskevia asioita. Hänen positiivinen asenteensa, kypsyytensä ja täydellinen sitoutumisensa eivät unohdu koskaan. Niistä me voimme ottaa oppia. Me kaikki tulemme kaipaamaan ja muistamaan häntä aina, tiedotteessa sanottiin.

- F1-kuljettajat pitävät minuutin hiljaisen hetken ennen paraatia ja palkintojenjako omistetaan Marialle.

- Tänä vaikeana aikana F1-kuljettajat haluavat esittää Marian perheelle ja ystäville syvimmän osanottonsa, tiedotteessa kerrottiin.

Suzukan F1-kilpailu alkaa sunnuntaina kello 09.00 Suomen aikaa. IS seuraa tapahtumia suorana kello 08.45 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt